Forside / Baby og Tumling / Aktivitetstæpper

Farvestrålende og sjovt aktivitetstæppe

I denne kategori har vi samlet et bredt udvalg af aktivitetstæpper til drenge og piger. Hvorfor skal børn have legetæpper fra de er helt små? Det skal de, fordi helt små børn har stor glæde af at have noget farvestrålende og spændende som fanger øjet. De første par måneder ligger de stille og oberserverer hvad der sker omkring dem og derfor er et baby aktivitetstæppe en fantastisk investering, som et af de første stykker legetøj. Babytæpper har desuden den fordel at børnene ligger blødt og varmt, og hvis man vælger et aktivitetstæppe med farvestrålende kontraster og sjove figurer er der masser at kigge på og række ud efter.

Legetæppe som vokser med baby

Når barnet bliver ”ældre” kan aktivitetstæppet stadig være spændende, hvis det indeholder forskellige typer stof, frynser, knapper eller gemmelommer. Børnene vil nu begynde at række ud efter de ting som hænger ned fra stængerne og måske prøve at fange og trække figurerne ned til sig. Vi har sjove aktivitetstæpper fra både Lilliputiens og Pingo eller prøv et tomt stativ fra Lilliputiens og lav din egen aktivitetsbue, hvor du hænger barnet ynglingslegetøj op eller måske nogle af de sjove små figurer fra Lilliputiens sortiment og vupti har du dit personlige legetæppe til baby. 

Legetæppe med på tur

Babytæpper er nemme at have både derhjemme og på tur. De foldes sammen ved at bøje dem på midten og kan let opbevares under sengen eller sammen med det øvrige legetøj. 

 

 

671,00 kr

839,00 kr

719,00 kr

899,00 kr

383,00 kr

479,00 kr