Forside / Baby og Tumling / Badedyr

Badedyr

Det er ikke alle børn, der er lige glade for at være i bad. Derfor er det helt oplagt med badedyr og badelegetøj, som gør oplevelsen meget sjovere og bedre for de små. Nu kan barnet nemlig nyde de små aktiviteter omkring sig og være i selskab med nogle af de sjoveste og vandglade figurer. Se udvalget herunder.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hvorfor skal vi have badelegetøj?

Gør det daglige bad til en sjov og hyggelig stund for barnet ved at have mange sjove dyr og figurer, som kan tåle at komme i vandet. De fleste børn kan godt lide vand og kan bruge lang tid på at undersøge, hvad der sker, hvis man plasker i det, hælder vand ud af en kop eller kommer ting i vandet, som kan flyde eller som går til bunds. Gør badet til en underholdende oplevelse både for de små børn og de lidt større med et af vores sjove badedyr.

Badelegetøj kan være med til at give dit barn en mere tryg oplevelse, når det er i bad. Det er ikke alle børn, der altid er helt tilfredse med at skulle ned i et badekar fyldt med vand. Måske var dit barn allerede i gang med en rigtig god leg eller hellere kunne komme i tanke om 10 andre ting, der var lidt sjovere end et bad. Det gælder derfor om at gøre badeoplevelsen god ved at tilbyde barnet mulighed for at komme i bad - men i barnets tempo. Badelegetøj vil med garanti hjælpe barnet med at gøre oplevelsen meget sjovere.

Sjove badedyr

Vi har de helt traditionelle badeænder i utraditionelle designs, badedyr som kan svømme, flydepuslespil og selvfølgelig den uundværlige fiskestang til badet. Om sommeren er det også en god idé at tage badelegetøj med ud i soppebassinet, hvor børnene også har stor glæde af dem. Eller hæld vand i håndvasken og lad dem lege med de gyngende badeænder her. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan der kan leges med badeænderne, og så gør det jo ikke noget, at ænderne er så fine og sjove, at de gerne må stå fremme og pynte på badeværelset, når de ikke er i vandet.

Legetøj til badekaret er til både babyer, små og store børn. Vi forhandler badelegetøj og badedyr fra bl. a. Bud og Haba, som begge er kendetegnet ved badelegetøj af høj kvalitet.