Forside / Baby og Tumling / Puttekasse

Puttekasse

Puttekasser er et fantastisk legetøj til babyer og tumlinger. Det er en god måde at træne barnets finmotorik og øje-hånd koordinering. Puttekasserne fås i forskellige varianter hos Glade Unger. Blandt udvalget kan du finde puttekasser fra Le Toy Van, Goki, Sebra, Janod og Maggy.

369,00 kr

199,00 kr

199,00 kr

254,00 kr

299,00 kr

Hvorfor skal børn have puttekasser?

En puttekasse er en sjov aktivitet for de mindste børn. Puttekassen træner børnenes hånd-øje koordinering og afkodning af farver og mønstre. Puttekasser findes i et utal af farver, former og størrelser, så gå på jagt i vores udvalg og find den, som du tror, at dit barn bedst vil kunne lide. Puttekasserne er en rigtig god øvelse for dit barn, fordi det vil træne sin finmotorik, når brikkerne skal i de rigtige huller. 

Det er en øvelse, som barnet kan gøre om og om igen, fordi hov... Hvor forsvandt brikkerne mon hen? Barnet vil finde det underholdende at putte dem i puttekasserne igen og se, hvor let de hurtigt kan forsvinde. Puttekasserne fås som trælegetøj og er derfor i rigtig god kvalitet. De kan holde til, at barnet tager puttekassen i brug og leger lidt vildt med legetøjet. Barnets sanser vil stimuleres af de forskellige former, farver, mønstre og figurer. Det er en alletiders gave til de små nysgerrige fingre, der elsker at pille ved alting.

Hvilken puttekasse skal jeg vælge til mit barn?

Vi har de helt klassike firkantede puttekasser i træ, som vi kender fra vores egen barndom. En klassiker med et nyt tvist er puttekassen fra Janod, som kommer med magnetisk låg, så det er nemt selv for mindre børn at tage træbrikkerne ud af puttekassen igen. Skal det være lidt andet, er Noahs ark puttekasse fra Janod en af vores favoritter, hvor det er dyr, som børnene skal finde de rette huller til. Dyrerne kan også bruges for sig selv som legetøj.

Barnet kan derfor kombinere flere legemuligheder med puttekasserne, hvor brikkerne både kan lege for sig selv eller sammen med puttekassen. Puttekassen fra Le Toy Van er også populær, fordi dyrene repræsenterer alle dyrenes fra Noahs Ark. Det er derfor en oplagt anledning til at fortælle historien om Noahs Ark og lære barnet alle navnene på dyrene at kende.

Jo mere du sætter navn på alle dyrene, figurerne og brikkerne, jo bedre vil du opleve, at dit barn bliver til at snakke. Det er derfor en rigtig god måde at udvide barnets ordforråd, da sproget hele tiden stimuleres, når der leges med puttekasserne.