Forside / Mærker / Aloka SleepyLights

Aloka Sleepy Lights stammer fra Australien og er noget af det mest fantastiske nat lys du kan forestille dig til dit barn. 

Hvad er Sleepy Lights? Det er en vågelampe som fås med mange forskellige motiver, der nok skal skabe jubel på børneværelset. Vågelamper er en favorit blandt børnene og der er ikke noget bedre end at have noget sødt at kigge på inden de falder i søvn.

Aloka Sleepy Lights kommer i mange både sjove og søde designs, så der altid er en som passer til børneværelset. Vågelampen kan indstilles til mange forskellige farver afhængigt af hvad I er i humør til. 

Lamperne er fremstillet med LED lys som har lang levetid og leveres med en fjernbetjening hvorfra lysets farve, styrke og slukketid indstilles så det passer til netop dit barn. Dette er en af de hotteste trends på børneværelset. 

Hvad kan Sleepy Lights? Med funktionen SLEEP indstilles lampen automatisk til den laveste lysstyrke, TIMER  slukker lyset vågelyset automatisk efter 1 time, med RAINBOW funktionen skifter  motivet langsomt farve og vælges SIDE LAMP udsender lampen et almindeligt hvidt lys.

Sættes lampen til at lyse ved højeste styrke er lyset så kraftigt at man kan læse ved det. Dermed opfylder lampen flere funktioner og man behøver ikke at indtænke et læselys på de mindste børns værelser. 

Lamperne fylder næsten ingen ting på natbordet, da lampen blot består af en flad plexiglas plade. 

 

319,00 kr

399,00 kr