Forside / Mærker / Aloka SleepyLights

Aloka Sleepy Lights

Aloka Sleepy Lights stammer fra Australien og er noget af det mest fantastiske natlys, du kan forestille dig til dit barn.
En natlampe er en god investering, hvis du har et barn, der har svært ved at falde i søvn i mørket. 

Natlampen kan være en stor hjælp for mange børn, og en tryghed når de er alene på værelset om aftenen.

Aloka Sleepy Lights er også meget dekorative at have på børneværelset. 

319,00 kr

399,00 kr

Hvad er Sleepy Lights?

Sleepy Lights er en natlampe som fås med mange forskellige motiver, der nok skal skabe jubel på børneværelset. Natlamper er en favorit blandt børnene, og der er ikke noget bedre end at have noget sødt at kigge på, inden man falder i søvn.

Aloka Sleepy Lights kommer i mange både sjove og søde designs, så mon ikke der findes et til jeres børneværelse. Natlampen kan indstilles til mange forskellige farver afhængigt af, hvad I er i humør til.

Lamperne er fremstillet med LED lys, som har lang levetid og leveres med en fjernbetjening, hvorfra lysets farve, styrke og slukketid indstilles så det passer til netop dit barn. Dette er en af de hotteste trends på børneværelset.

Hvad kan Sleepy Lights?

Med funktionen SLEEP indstilles lampen automatisk til den laveste lysstyrke, TIMER slukker lyset automatisk efter 1 time, med RAINBOW funktionen skifter motivet langsomt farve og vælges SIDE LAMP udsender lampen et almindeligt hvidt lys.

Sættes lampen til at lyse ved højeste styrke er lyset så kraftigt, at man kan læse ved det. Dermed opfylder lampen flere funktioner, og man behøver ikke at indtænke et læselys på de mindste børns værelser.

Lamperne fylder næsten ingen ting på natbordet, da lampen blot består af en flad plexiglas plade.