Forside / Mærker / Barbapapa

Barbapapa er en velkendt og elsket serie af børn i alle aldre.

Hvad betyder Barbapapa? Navnet betyder Candy floss og det er også Candy Floss som har været inspirationskilden til figurerne i serien, som blev skabt i 1970. Figurerne er udkommet som bøger, film og er afbilledet og brugt på en lang række legetøj.

Serien blev skabt af designer Annette Tison og professor i matematik og biologi Uren Taylor.De var gift og sad på en cafe i Paris og fik ideen til den nu verdensomspændende serie. 

Barbapapas figur kan skifte form, han er mægtig rar og alle elsker ham.  Han bor sammen med sin familie i et lille hus, hvor han med fantasiens brug overvinder de mest vanskelige situationer. Han er altid klar til alle at hjælpe sine venner og andre som er i nød. 

Hvilke figurer findes i Barbapapa fimilien? Barbapapa familen har ni medlemmer  - Barbapapa, hans kone og deres syv børn, alle med hver deres personlighed, hvor vi fleste kan nikke genkendende til mange af karaktererne. 

Et par af de øvrige karakterer er:

  • Barbabelle er en rigtig dame som elsker smykker, parfume og smukt tøj og hader insekter og små behårede dyr. 
  • Barbalala elsker musik og kan spile alle tænkelige instrumenter. Hun er stille og omgængelig og bliver næsten aldrig vred. 
  • Barbabravo er det sporty medlem af familien. Han er stærk og elsker at vinde. 
  • Babbazoo er den miljørigtige figur. Han ved alt om miljø, dyr og fauna

Alle figurer er lavet i flotte farver som appellerer til børn. 

Hos glade Unger har vi et udvalg af de fine Barbapapa figurer i både spil og puslespil.

103,00 kr

129,00 kr

55,00 kr

69,00 kr