Forside / Mærker / Jellycat

Jellycat

Jellycat er kendt for de bløde og søde bamser, som er lige til at kramme. Hos Glade Unger holder vi også en del af de små væsener fra Jellycat, som fås i forskellige varianter herunder. Der er både dukker, bamser og dyr at vælge mellem.

135,00 kr

169,00 kr

Kendetegn ved Jellycat

Jellycat er kendetegnet ved sjove, skøre og super bløde bamser fra England. Firmaet blev grundlagt i 1999 og har siden produceret en kæmpe range af bamser, som alle har det udtryk og den blødhed, som giver både børn og voksne lyst til at kramme dem. Firmaet siger selv, at det er den blødeste bamse, som du nogensinde har krammet!

Vores udvalg af Jellycat

Jellycats sortiment er kendetegnet ved altid at have et par skæve eksistenser og rigtig mange søde bamser i sortimentet. Altid er der dog en eller anden lille detalje, som adskiller bamserne fra det øvrige udvalg på markedet. Mærket er verdenskendt og altid et hit til en barselsgave, dåbsgave eller til en fødselsdag. De anderledes designs gør, at børnene hurtig finder sin yndlingsbamse og holder fast i den i mange år. Jellycat bruger kun luksusmaterialer til bamserne for at opnå den velkendte blødhed.

Hos Glade Unger kan du finde forskellige dukker, bamser og dyr, som dit barn kan vælge mellem. Mon dit barn allerhelst vil have en ny ven i form af en bamse, en kanin eller en dukke? Alle bamserne er bløde at røre ved og holde om, hvorfor de er oplagte som en måde at skabe tryghed på, når dit barn skal sove.

Hvor stammer navnet Jellycat fra?

Navnet Jellycat er et fantasinavn, som er sammensat af de engelske ord for vandmand og kat. ”Opfinderen” af navnet var fascineret af begge dyr, og det lidt skøre navn er kendetegnende for de også lidt skøre designs, som Jellycat har. For at blive en del af Jellycat familien skal bamsen have et cool udtryk, være innovativt og selvfølgelig være designet i bløde krammevenlige materialer.