Forside / Mærker / Käthe Kruse

Käthe Kruses historie stammer helt tilbage til 1905, hvor Käthe Kruses datter ønskede sig en dukke I julegave. Hun ville gerne have en dukke hun kunne kramme og passe på som en rigtig baby. Dukkerne på det tidspunkt var overvejende porcelænsdukker, så Käthe Kruse besluttede at designe sin egen dukke. Dukken skulle være blød, dejlig varm og tung. Den føste dukke blev skabt af en linned fyldt med sand og som hoved en kartoffel. 

Hvordan startede eventyret? I 1910 deltog Käthe Krusse på legetøjsmesse med de dukker som var videreudviklingen af de første dukker med kartoffelhoved. Dukkerne var en succes og fundementet til Käthe Kruse dukkerne vare lagt. Dukkerne var noget helt nyt på legetøjsmarkedet, men de ramte en periode, hvor forældre begyndte at kigge efter lærerigt, hvor dukkerne ikke længere lignede små voksne, men det de var – livlige og naturtro kopier af børn. Pludselig kunne børnene identificere sig med deres dukke og en succes var skabt. Syerske og malere blev ansat og den første store ordre på 150 dukker blev produceret hjemme i dagligstuen inden de blev sendt til USA. Herefter åbnede hun sin egen produktion i Bad Kösen, hvor sortimentet blev udvidet med flere modeller af dukker, tøj og tilbehør. 

I 1925 var Käthe Kruse dukkerne det første stykke legetøj som gik rettens vej på grund af en kopisag og vandt. Käthe Kruse har alle årerne været kendetegnet ved godt håndværk og høj kvalitet på alle deres dukker. Dukkerne skal være innovative og mottoet er stadig: With the tradition in our hearts, we move to the future.

Hvorfor skal jeg vælge Käthe Kruse? Mærket Käthe Kruse står for tillid, kvalitet og sikkerhed. Dukkerne skal kunne vare hele barndommen. For at kunne stå inde for sikkerheden i alle produkter produceres de stadig på egne fabrikker og materialer testes af uafhængige organisationer. Firma filosofi, er alle dukker skal være individuelle og charmen skal komme fra beherskelse af håndværket til perfektion. Alle dukker har håndlavede detaljer som gør dem unikke og originale. Mærket Käthe Kruse står for alderssvarende udvikling og dukkerne udvikles efter børnenes behov. De skal støtte op om kreativitet, læring og kommunikation samt stimulerer sanserne. Der bruges kun materialer af høj kvalitet i produktionen og slutproduktet skal være let at håndtere for små hænder.

Hvorfor adskiller K'¨the Kruse dukkerne sig fra andre dukker på markedet? Mærket Käthe Kruse vil stå for et unikt design og alle dukkerne designes af erfarne legetøjs designere. Øjnene er malet i hånden og dukkerne får dermed det karakteristiske Käthe Kruse udtryk. Håret er håndknyttet og stylet på hver enkelt dukke. Käthe Kruse står for sociale standarder og miljøbevidsthed. Bæredygtig og øko-effektiv produktion er vigtig.

143,00 kr

179,00 kr

279,00 kr

349,00 kr

719,00 kr

899,00 kr

239,00 kr

299,00 kr