Forside / Mærker / Mandalas

Mandalas kan have mange motiver og temaer, men ens for dem alle er at det er en symmetrisk figur ofte formet som cirkel eller et kvadrat. Hvor stammer Mnadalas fra?Mandalaer er et af de ældste religiøse symboler og har været  kendt i mange kulturer, blandt andet i hinduismen og buddhismen, hvor tegningerne blev brugt af de hinduistiske og buddhistiske munke i forbindelse med meditation. Mandala betyder oprindeligt 'hellig cirkel', men har i dag fået en kommerciel tilgang, hvor alle motiver bruges. Blomster er dog stadig et gennemgående tema i mange mandalas, men også dyr og årstider er meget brugte motiver.
En nem måde at komme ind i mandalaens forunderlige univers på, er ved at købe en bog og blot begynde at farvelægge. Det samme motiv kan laves på mange forskellige måder alt afhængig af humør og temperament. Vi har samlet et bredt udvalg af forskellige mandalas fra forlaget Unicorn. Tag den som du umiddelbart synes bedst om og gå i gang – jo mere øvelse du får i at farvelægge de flotte mandalas jo mere avanceret kan du lave dem.

Du kan finde Mandalas overalt omkring dig, hvis blot du holder øje. De findes i blomsten, frugten, træet, dyrene. Cirkler med centrum findes i alt og måske er det derfor Mandalas er så fascinerende. Mandalas malebøgerne får børnene til at holde koncentrationen og de kan sidde længe og farvelægge en tegning.  

Mandalas malebøgerne fra Unicorn er trykt i Danmark på FSC papir

39,00 kr

49,00 kr

39,00 kr

49,00 kr

39,00 kr

49,00 kr

39,00 kr

49,00 kr

39,00 kr

49,00 kr