Forside / Mærker / Mandalas

Mandalas

Mandalas malebøgerne fås i forskellige typer og sværhedsgrader. Malebøgerne har en beroligende effekt, da du automatisk vil komme til at fordybe dig i aktiviteten og koncentrere dig om at farvelægge blomsterne, frugterne, træerne og de mange motiver.

39,00 kr

49,00 kr

39,00 kr

49,00 kr

39,00 kr

49,00 kr

39,00 kr

49,00 kr

39,00 kr

49,00 kr

De populære Mandalas malebøger

Mandalas kan have mange motiver og temaer, men ens for dem alle er, at det er en symmetrisk figur ofte formet som cirkel eller et kvadrat. Mandalaer er et af de ældste religiøse symboler og har været kendt i mange kulturer blandt andet i hinduismen og buddhismen, hvor tegningerne blev brugt af de hinduistiske og buddhistiske munke i forbindelse med meditation. Mandala betyder oprindeligt 'hellig cirkel', men har i dag fået en kommerciel tilgang, hvor alle motiver bruges. Blomster er dog stadig et gennemgående tema i mange mandalas, men også dyr og årstider er meget brugte motiver.

Slap af med Mandalas malebøgerne

En nem måde at komme ind i mandalaens forunderlige univers på er ved at købe en bog og blot begynde at farvelægge. Det samme motiv kan laves på mange forskellige måder alt afhængig af humør og temperament. Hos Glade Unger har vi samlet et bredt udvalg af forskellige mandalas fra forlaget Unicorn. Tag den, som du umiddelbart synes bedst om og gå i gang – jo mere øvelse du får i at farvelægge de flotte mandalas, jo mere avanceret kan du lave dem.

Du kan finde Mandalas overalt omkring dig, hvis blot du holder øje. De findes i blomsten, frugten, træet, dyrene. Cirkler med centrum findes i alt, og måske er det derfor, at Mandalas er så fascinerende. Mandalas malebøgerne får børnene til at holde koncentrationen, og de kan sidde længe og farvelægge en tegning.

Mandalas malebøgerne fra Unicorn er trykt i Danmark på FSC papir. Du vil opleve, at dit barn bliver bedre til at koncentrere sig, når det først går i gang med malebøgerne. De er super gode til at berolige og fordybe barnet i en aktivitet, når det først går i gang. Det er en beroligende og stimulerende aktivitet, der hjælper barnet med at slappe af.