Forside / Mærker / Mudpuppy

Mudpuppy

Det lækre brand Mudpuppy er kreativt legetøj til børn. I vores udvalg af Mudpuppy finder du de populære malebøger og spændende puslespil. Der er lidt af hvert til barnet, der eksempelvis interesserer sig for ballet, pirater, prinsesser eller fodbold. Se udvalget nedenunder.

103,00 kr

129,00 kr

71,00 kr

89,00 kr

71,00 kr

89,00 kr

63,00 kr

79,00 kr

71,00 kr

89,00 kr

71,00 kr

89,00 kr

135,00 kr

169,00 kr

Hvad er Mudpuppy?

Mudpuppy er blandt andet kendt for deres unikke flip-and-draw malebøger, hvor en tegning består af 3 dele. Hver del farvelægges, og så kan der bladres i siderne, så der skabes anderledes og nogen gange ret skøre motiver. Mudpuppy er også kendt for deres skønne puslespil med fine motiver. Puslespillene kommer i metalæsker, som gør dem velegnet som en eksklusiv fødselsdagsgave.

Hvem er Mudpuppy?

Det er en kreativ virksomhed, som har lavet kreativt legetøj til børn siden 1979 og lægger vægt på, at legetøj skal være kreativt, lærerigt og fremme den pædagogiske leg. Mudpuppys designere laver flotte motiver ofte med en lidt skæv streg. Materialerne er af høj kvalitet, og alt i serien vil pynte på børneværelset.

Mudpuppy har vundet flere anerkendte priser for deres legetøj. Her kan blandt andet nævnes:

  • Oppenheim Toy Porfolio,
  • Tillywig,
  • Dr. Toy, Parenting

Mudpuppy er også meget kendte for deres skyggespil figurer i papir. Skyggespil er sjovt for både børn og voksne og en sjov måde at skabe sine egne eventyr på. Her kan vises historier fra barnets dagligdag, eller man kan spille et af de velkendte og elskede eventyr. De fleste børn synes, at skyggeeventyr er sjove og underholdende, og det er en nem måde at lave en anderledes godnathistorie på.