Forside / Mærker / RoomMates

Wall stickers er efterhånden en del af ethvert børneværelse. Wall stickers er nemme at pynte op med og kan hurtigt skiftes, hvis værelset skal have et nyt udtryk eller design og selv om det virker som en lille ting, kan de gøre en stor forskel på værelset. Roommates har et stort udvalg af wallstickers lige fra prinsesse og sørøvermotiver til blomster til sjove border med dyr. Hvorfor skal jeg vælge wallstickers fra Roommates? Det skal du fordi Roommates er kendt for at deres wallstickers er super nemme at sætte op og så kan de flyttes rundt som man har lyst til. De er fremstillet i et specielt materiale som gør, at de kan sidde fast på alle glatte overflader som vægge, vinduer, døre, spejle og møbler. De kan også bruges på badeværelset eller i hvilket som helst andet rum, hvor der er brug for lidt let pynt. Kan sticker tages af uden at lave mærker? Ja, den specielle overflade gør at de let kan tages af igen uden at lave mærker og sættes op et nyt sted. De mister ikke klæbefunktionen, men kan flyttes igen og igen. Wallstickers fra Roommates kan endda sættes tilbage på den emballage de kom i og lagres ind til du vil bruge dem igen. Aldrig før har det været så nemt for eksempel at lave et værelse som følger de forskellige årstider. Pludseligt er det heller ikke et problem, hvis der skal flyttes rundt på møblerne på børneværelset – stickers kan bare tages ned og sættes op igen hvor det passer med de nye møbler. Wallstickers fra Roommates er nemme at sætte op. Alle dele er mærket med et nummer, så man ved i hvilken rækkefølge de skal sættes op for at få det bedste motiv. Der skal ikke males efter når de tages ned. Wallstickers fås med mange forskellige motiver og i mange størrelser. Du kan både få pyntet en hel væg eller måske bare sætte en lille bort op langs med puslebordet som junior kan kigge på når der bades og pusles.

Wallstickers er lavet af de bedste materialer og gennemgår løbende tests for at sikre at de selvfølgelig opfylder de sikkerhedskrav der er til denne type produkter, men de testes i lige så høj grad for om de lever op til Roommmastes interne forventninger til klæbefunktion og peel off.

Hvem er Roommates? Roommates hovedkvarter ligger i USA i byen York og virksomheden er officiel sponsor til ”Toy Bank” som er et program stablet på benene af the Toy Industry Foundation (TIF). Toy Bank hjælper udsatte børn I de perioder af deres liv, hvor de skulle have en sjov og sorgløs tid, men hvor de af den ene ekker anden grund ikke har det så nemt. 

121,00 kr

151,00 kr

135,00 kr

169,00 kr

108,00 kr

135,00 kr

135,00 kr

169,00 kr

143,00 kr

179,00 kr

135,00 kr

169,00 kr

135,00 kr

169,00 kr