Forside / Mærker / Rubbabu

Hvad er Rubbabu? Rubbabu er legetøj støbt af naturgummi og ikke fremstillet af syntetisk gummi, som meget andet legetøj er i dag. Naturgummien stammer fra farmede plantager i Indien og er saften som tappes fra træerne. Alle Rubbabu’s produkter håndlaves. Efter produkterne er støbt overtrækkes de med en valouroverflade som gør dem lækre at røre ved og lege med. Det betyder at produkterne er 100% nedbrydelige og meget allergivenlige – samt selvfølgelig at produkter fra Rubbabu ikke indeholder nogle former fungmetaller og phtalater.
Selv farverne er godkendte til brug i levnedsmiddelindustrien, så det gør ikke noget hvis børnene slikker på produkterne. Rubbabu’s produkter er holdt i klare, skarpe farver som appellerer og tiltrækker de mindre børns opmærksomhed. Kendetegnende for Rubbabu’s produkter er at de er lærerige og udviklet med fantasifuld leg for øje. Der er til mange timers underholdning og uvikling i de bløde og sikre produkter. 

Hvem er Rubbabu? Rubbabu er en lille familie virksomhed i Indien, hvor de to ejere Rahul og Meera Butalia besluttet at udvikle noget legetøj som skulle fremstilles af de bedste materialer, være sikkert at lege med samt være enkle i den tro at når børn leger vil de bruge deres fantasi til at udvikle legen og lære gennem legen. Naturgummi har nogle fantastiske egenskaber og det sjove brand navn er fremkommet ved at sammensætte det indiske ord for gummi »Rubba«, og de to første bogstaver i ejernes navne og hermed var virksomheden døbt Rubbabu.

Rubbabu laver  legetøj som både kan køre, flyve og sejle og kendetegnende for alle produkterne er at de kan bevæge sig rundt i hjemmet uden man behøver at være bange for at der kommer mærker på væggene, ridser på gulvene eller at børnene kommer til skade. Materialet er så blødt at det kan bruges overalt. Et af Rubbabus kendingsprodukter er den sjove bløde værktøjskasse som indeholder alt det værktøj som de små harbrug for når de begynder at interessere sig for at efterligne far og mor i værkstedet. 

Rubbabu’s produkter er underlagt en streng både intern og ekstern kvalitetskontrol inden de sendes ud til kunderne. Produkterne testes i alle faser i fremstillingen, så de opfylder alle relevante internationale standarder samt krav til produktsikkerhed.  Alle produkter er testest i henhold til internationale sikkerhedsstandarder herunder EN 71 Part 1,2,3, ASTM 963F 16 CFR, CPSIA bestemmelser for opløselige tungmetaller samt produkterne testes for pthalater. 

 

52,00 kr

65,00 kr

135,00 kr

169,00 kr

151,00 kr

189,00 kr

151,00 kr

189,00 kr