Forside / Mærker / Stockmar

Hos os er Stockmar kendt for deres store udvalg af lækre farver fremstillet i naturproduktet bivoks. Hvem er Stockmar? Stockmar er en tysk virksomhed med base i Schleswig-Holstein. Stockmar logoet er en kombination af den sekskantede form af en bikube og Goethes farvecirkel og i alt sin enkelthed er det hvad Stockmar kan - Bivoks og farve. Bivoks er den vigtigste råvare i voks-baserede farvestifte. Stockmar produkter er kendt for kvalitet over hele verden. Styret af denne opfattelse af kvalitet, har de udviklet avancerede produktionsmetoder i mange årtier. Produktudvikling og kontrol af råvarer er meget vigtigt for kvaliteten af ​​Stockmar produkter. Stockmar produkter har ingen negative indvirkninger på sundhed eller for miljøet. Leverandører af råvarer skal give detaljeret dokumentation for oprindelse og sammensætning af de leverede materialer, og hvert produkt parti undersøges af et uafhængigt laboratorium.

Stockmar blev grundlagt tilbage i 1922 af Hans Stockmar og vi har et stort udvalg af de oprindelige produkter. Se blandt andet de fine bokse med forskellige voksfarver i stifte eller blokke.

Hvorfor skal jeg vælge bivoksfarver? Farverne er yderst velegnet til de mindre brøn, da det er et 100% naturmateriale og der derfor ikke sker noget hvis de kommer til at slikke på farverne. Farverne er fuldstændigt ugiftige og opfylder flg. krav:

  • Standarder for fødevarer følges, så produkterne er uskadelige for såvel helbred som miljø
  • De gennemgår en omhyggelig fremstillingsproces med kun de bedste råvarer
  • Høje kvalitetskrav til deres egenskaber
  • Klare, kraftige farver
  • Tildelt den tyske anerkendelse ”spiel gut”
  • Tildelt den amerikanske sikkerhedsgaranti ”non-toxic”

Hvor finder jeg Stockmars bivoksfarver? Hos Glade Unger har vi valgt at føre et bredt sortiment af bivoksfarver fra Stockmar. Vi har både stiftene og blokkene og du kan enten vælge at købe et sæt med et udvalg af farver eller selv sammensætte eller tilkøbe fra vores udvalg af løse farver. Vi har selvfølgelig også de lidt anderledes sølv og guldfarver i sortiment. 

79,00 kr

99,00 kr

143,00 kr

179,00 kr

143,00 kr

179,00 kr

79,00 kr

99,00 kr