Forside / Mærker / Stockmar

Stockmar

Hos Glade Unger er Stockmar kendt for deres store udvalg af lækre farver fremstillet i naturproduktet bivoks. De er nemme at holde på for de helt små børn og er helt giftfrie. De kommer de fineste metalæsker og er i rigtig god kvalitet. 

79,00 kr

99,00 kr

143,00 kr

179,00 kr

143,00 kr

179,00 kr

79,00 kr

99,00 kr

Hvem er Stockmar?

Stockmar er en tysk virksomhed med base i Schleswig-Holstein. Stockmar logoet er en kombination af den sekskantede form af en bikube og Goethes farvecirkel og i alt sin enkelthed er det, hvad Stockmar kan - Bivoks og farve. Bivoks er den vigtigste råvare i voks-baserede farvestifte. Stockmar produkter er kendt for kvalitet over hele verden. Styret af denne opfattelse af kvalitet har de udviklet avancerede produktionsmetoder i mange årtier. Produktudvikling og kontrol af råvarer er meget vigtigt for kvaliteten af ​​Stockmar produkter. Stockmar produkter har ingen negative indvirkninger på sundhed eller for miljøet. Leverandører af råvarer skal give detaljeret dokumentation for oprindelse og sammensætning af de leverede materialer, og hvert produkt parti undersøges af et uafhængigt laboratorium.

Stockmar blev grundlagt tilbage i 1922 af Hans Stockmar, og hos Glade Unger finder du et stort udvalg af de oprindelige produkter. Se blandt andet de fine bokse med forskellige voksfarver i stifte eller blokke.

Hvorfor skal jeg vælge bivoksfarver?

Farverne er yderst velegnet til de mindre brøn, da det er et 100% naturmateriale, og der derfor ikke sker noget, hvis de kommer til at slikke på farverne. Farverne er fuldstændigt ugiftige og opfylder følgende krav:

  • Standarder for fødevarer følges, så produkterne er uskadelige for såvel helbred som miljø
  • De gennemgår en omhyggelig fremstillingsproces med kun de bedste råvarer
  • Høje kvalitetskrav til deres egenskaber
  • Klare, kraftige farver
  • Tildelt den tyske anerkendelse ”spiel gut”
  • Tildelt den amerikanske sikkerhedsgaranti ”non-toxic”

Dit barn vil elske at lege med bivoksfarver, da de er nemme at holde fat i og fås i rigtig god kvalitet. Mon du skal have bivoksen i stifte eller blokke?