Forside / Mærker / Travis Designs

Udklædning er et hit i alle børnefamilier. Børn elsker at finde udklædningskassen frem og lege at de er farlige drager og skønne prinsesser til teselskab på det store slot. En af de mest elskede mærker på udklædning er Travis Designs. Hvem er Travis Design så? Travis Designs er en familiejet virksomhed fra England som har fremstillet lækkert udklædningstøj til piger og drenge siden 1960. Den drives nu af anden generation af Travis familien men fokus er stadig at udvikle udklædning som opfordrer børnene til rolleleg og den udvikling som denne type leg giver.

Kostumerne fremstilles på udvalgte fabrikker i Europa og Kina, som opfylder de høje kvalitetskrav som Travis Designs har til produktsikkerhed og kvalitet. Udklædningstøj testes efter de samme strenge regler som legetøj og skal desuden være nemt at tage af og på for at sikre en høj legeværdi.

Hvad er Travis design kendt for? Travis design er innovative og har givet udklædning en helt ny dimission med de nye sjove ride-on kostumer, hvor eks. En enhjørning eller en drage bliver en del af kostumet.

Travis Designs kostumer spænder fra farlige ridderdragter med sværd, pirater med klap for øjet til de flotteste prinsessekjoler med glimmer og fine tryk.

Her er noget for enhver og udklædning er ikke kun til Fastelavn. Ungerne vil elske at have en fyldt udklædningskasse stående fremme, så de kan dress-up når de har lyst.Travis designs er kendt for høj kvalitet og designs som med deres sjove detaljer og tilbehør appellerer til børnene. 

Hvor finder jeg Travis Design udklædning? Hos Glade Unger har vi valgt at have et stort udvalg af udklædningstøj til alle anledninger. Vi har inddelt kategorierne i mest til piger og mest til drenge, så det er lettere at finde rundt på hjemmesiden. 

319,00 kr

399,00 kr

351,00 kr

439,00 kr