Forside / Misioo boldbassin lyserød - rundt 90 x 40 (inkl. 200 bolde)

Misioo boldbassin lyserød - rundt 90 x 40 (inkl. 200 bolde)

Din pris 999,00 kr
Udsolgt
  • 365 dages gratis returret (til den 20. February 2021)
Vil du vide mere om produktet?
Ring til mig på +45 70 400 103

Der medfølger 200 bolde til boldbassinet blandet i farverne perlemor, babylyserød og hvid.

Det flotteste boldbassin i lyserød er en sikker vinder. Det lyserøde boldbassin vil med garanti være prikken over i'et til et prinsesse inspireret værelse. Der følger bolde med i de fineste farver som er med til at fuldende det lyserøde look.

Boldbassinet og boldene er CE godkendte, der er derfor ingen forældre som behøver at være bekymret, når barnet skal smage og undersøge alle de spændende bolde. Det er altid en god idé at holde lidt opsyn, når barnet skal lege i boldbassinet.

Både babyer og ældre børn kan med glæde benytte sig af boldbassinet. Babyer kan enten ligge ovenpå alle boldene eller sidde oprejst lige så snart de selv kan og få stor glæde af alle de spændende bolde. De lidt ældre børn kan tumle rundt i bassinet, men også med fordel tage en times afslapning blandt de dejlige bolde. De 200 medfølgende bolde fylder ca. 1/3 i boldbassinet, og derfor er der mange som vælger at købe ekstra bolde med. Ved at købe ekstra bolde, kan du også designe boldbassinet lige som du ønsker.

Hvis boldbassinet en dag trænger til en tur i vask, så anbefaler vi at betrækket lynes af boldbassinet og kommes i vaskemaskinen på 30 grader. Betrækket skal derefter tages direkte ud af vaskemaskinen, og lynes tilbage på boldbassinet. Betrækket må aldrig tørretumbles. Boldbassinet er foldet sammen under fragten, så når bassinet modtages er det en god idé, at få det i brug med det samme, så bassinet kan få den korrekte form.

Mål på boldbassin og medfølgende bolde:

  • Boldbassinets mål: Diameter er 90 cm. og højden er 40 cm.

  • Alle bolde måler hver især 7 cm. i diameter.

  • Skummet rundt om bassinet er ca. 6 cm. tyk og bunden ca. 1 cm. tyk.

  • Anbefalet alder: Godkendt fra 12 mdr.

  • Materiale består af: Bomuld, elastan, skum og plast.

  • Betræk på boldbassin: Består af 95 % bomuld og 5 % elastan.

Du vil også kunne lide disse produkter: